Revyens hjemmeside:
www.kerteminderevyen.dk

Se også:      K – for  Kultur 

Kim Hammelsvang

Med Kims særlige “Kerteminde-magi” på scenen sker der noget helt særligt. Kim er vaskeægte fynbo og tilbage på Tornøes revyscene – for 10. gang!!!!!

I sine ungdomsår var han tilknyttet Nyborg Voldspil og Kims fynske fanskare er kæmpestor.

Vi er så super jublende glade for at have Kim tilbage i Kerteminde.
foto: Skovdal Nordic

Lonnie Kjer

Lonnie er vores revynovice og hun kommer med en kolossal musikalsk ballast i bagagen – og ja, hun er den legendariske “Hallo hallo” Lonnie, der vandt det danske Grand Prix i 1990.

Professionelt lever Lonnie af at turnere land og rige rundt med gruppen Sing Sing Sing og det populære ‘Disco-Tango’ show. Hun er tilmed en flittig sangskriver til eget og andres brug – lige fra rock til revy.
foto: Skovdal Nordic

Christine Astrid

Christine har medvirket i 11 revyer og været koreograf på 5 – så hun har masser af revyerfaring – både som koreograf og sprudlende spiller på scenen.

I musicals brillerer hun med skøn sangstemme og gode ben. I år er hun garant for høj latter og masser af energi på Kertemindes revyscene.

Med det livstykke ombord går det hele op i en højere enhed.
foto: Skovdal Nordic

Farshad  Kholghi

Farshad kom tilbage til os i 2020 efter et års pause, og han hopper med videre til vores 2021 revy. Med ham kan vi roligt regne med uventede, gakkede og ekvilibristi-ske stunts på scenen. Også det har vi brug for i Kerteminde. Det iransk-fødte multitalent har mange facetter. Udover et udpræget komisk talent, er han forfatter, skribent og drager rundt med foredrag om lykke, flugt og forandringer – så alvorlig kan han også være, når det skal være.
foto: Skovdal Nordic

Peter Bom, kapelmester

  HIP og HURRA for Peter, der havde sit 10 års jubilæum i Kerteminderevyen sidste sæson, hvor vi ikke kunne fejre ham, så vi fejrer ham i år, da det igen er en udsøgt fornøjelse at have en så gennem-musikalsk kapelmester – endda med på kor

Når Peter har spillet og sunget det sidste lave og høje C i Kerteminde, stryger han videre til Esbjerg Revyen for femte gang. Også her sætter de stor pris på en musiker, der tryller med tangenter.

foto: Skovdal Nordic

Gordon Kennedy

Gordon, der står i spidsen som instruktør for “2021-holdet”, kommer med tonsvis af “entertainment-erfaring”.

Manden med det muntre mellemnavn McGregor har en helt særlig humoristisk tilgang til verden omkring os. Den glæder vi os vildt til at han smider ud over scenekanten i Kerteminde.

Som instruktør modtog han prisen for ’Årets Revy’ ved Charlies Revygalla i 2014 og 2017
foto: Skovdal Nordic

Mads Nørby – Revychef

Mads er vild med revy og han tog revydirektørhatten på i år 2005.

Året 2020 var et meget mærkeligt revyår der blev udskudt til 2021 – og “revyen 2021” bliver således revy nummer 16 på Tornøes Hotel.

“Kerteminderevyen skal blive ved med at være den frække pige i klassen”
Vi skal finde grænsen, og så skal vi gå ét skridt længere.
foto: Skovdal Nordic
I år 2020 startede Mads “K – for kultur” op – det er kultur der foregår i Kerteminde og Langeskov omegn.
Så hvis i gerne vil opleve kultur uden for revysæsonen så er det bare at følge med i de arrangementer “K – for kultur” skyder af.

Kerteminde Revyens Venner – Kontakt på mail: novrup@post4.tele.dk