foto: © Emil Andresen

Arrangementer

Kære alle.

Det kan godt være, at coronaen raser igen, men nu er vi alle vaccinerede og kan nyde arrangementer, som såvel vi som Kerteminderevyen står for.

Reserver følgende aftener, som bliver alle tiders i revyvennernes regi med økonomisk støtte fra Kerteminde Kommune.

NB! Udsat til 2022: Fredag d. 26. november kl. 19: Sofie Stougaard kommer i den varme stol i Samlingsstuen, Andresens Købmandsgård.
I kender hende utvivlsom alle fra film, tv og revy, og derfor ved I også, hvilken gevinst det er for Kerteminderevyen at have hende med i 2022. Det kan ikke undgå at blive en super aften for vi venner og alle dem, vi kender og kan give en stor, gratis oplevelse.

Tirsdag d. 7. december kl 19: Frede Gulbrandsen  kommer i den varme stol i Samlingsstuen, Andresens Købmandsgård. Han var instruktør for Kerteminderevyens gyldne årgang i 2016 og fortæller om det, ligesom vi viser revyen i en ganske fin optagelse. Det bliver et fantastisk gensyn, og det er gratis.

Tirsdag d. 7. kl. 18.30: Generalforsamling i Kerteminderevyens Venner forud for oplevelsen af Frede Gulbrandsen.
Da vi har været lukket af corona har vi næsten intet at fortælle og et meget enkelt regnskab, så vi går ud fra, at det ikke vil vare mange minutter.

Hjælp Mads Nørby og Kerteminderevyen: Mads har  to små plakater i A3, som han forfærdelig gerne vil have sat op i Langeskov og Munkebo – Ja, også gerne andre steder. Han spørger, om nogle af vi venner kan hjælpe ham med at sætte de ca 50 stk op.
Ring til Mads direkte på 21446756, hvis I kan – og det er jo vores chance for at vise, at vi ikke kun nyder, men også yder!

Mvh. Svend
fotos: © Emil Andresen

Kerteminde Revyens Venner – Kontakt på mail: novrup@post4.tele.dk – – – – webdesign: lennart@greig.dk

Luk menu