foto: © Emil Andresen

Arrangementer

Slip latteren løs

Hvem trænger ikke til at smile, at le eller at grine højt i disse coronatider?
På torsdag aften kan vi alle få latterhjælp, når vi under 100% sikre forhold lader Farshad Kholghi og Lukas Birch tage os 2020 år tilbage i tiden, når de på Tornøes Hotel indvier os i Herbergets Evangelium.
Det kender du formentlig ikke, for det blev først fundet for nylig i forbindelse med udgravningerne til den nye metro mellem Betlehem og Ishøj, og det fortæller på overrumplende måde, hvorfor alle værelser var optaget, så Jesus i stedet blev født i en fugtig stald. Alt var kaos, bl.a. fordi ejeren Hr. Berg var dødeligt forelsket og derfor gjorde så fjollede ting, som forelskede gør.
Mens Farshad Kholghi er en institution i Kerteminderevyen og heldigvis er med igen i 2021, er Lukas Birch mindre kendt, men han er dansk revys mest lysende unge multitalent for tiden, og han bliver forestillingsleder på Kerteminderevyen til sommer.
Duoens juleshow, der har premiere på Amager i aften og derefter skal Danmark rundt, er hylende morsomt og fuld af politisk ukorrekthed i bibelske dimensioner. Vil du se det på Fyn, er de to muligheder torsdag aften og siden 12. december, også på Tornøes.
Så glæd dig til at få indblik i den hidtil ukendte del af juleevangeliet, og nyd en tempofyldt komedie, der giver dig en hvid jul – med brune nuancer.
… og uden risici. Opstillingen i Store Sal sker med hensyntagen til rigelig afstand og personbobler, så man kun behøver at sætte sig ned og motionere lattermusklerne.

Billetterne købes gennem Tornøes Hotel tlf. 65 32 16 05.

Nye Corona restriktioner betyder desværre aflysning af arrangementet tirsdag den 27. november!

Tirsdag d. 27. oktober kl. 19 (Farshad Kholgi) og ca. 21-21.15 Generalforsamling i Samlingsstuen, Andreasens Købmandsgård.

Vi må være 50 i lokalet, så I skal tilmelde jer, hvis I kommer, hvad vi naturligvis håber på.

Som Farshad og Lukas Birch, der sammen laver en juleforestilling, som bl.a. opføres på Tornøes Hotel 16/11 og 12/12, siger, så har vi næppe nogensinde haft større behov for at kunne le, og der er ikke tvivl om, at selv om Farshad ikke skal optræde, men som sædvanlig samtale med mig, så bliver det med garanti en morsom aften.

Vi skal tale om den revy, der ikke blev til noget; det at være ikke-indtjenende kunstner under corona epidemien; juleforestillingen; Kerteminderevyens fremtid, hvor Kim Hammelsvang og Farshad vil blive faste i ensemblet – og der bliver også mulighed for at veksle et par ord med Mads Nørby.

Fahshad Kholgi - foto: © Emil Andresen

Café Stiften – Fyens Stiftstidene samlede Revyholdet 2020 til møde på Tornøes Hotel

Cafe Stiftens arrangement på Tornøes Hotel tirsdag den 16. juni - foto: Emil Andresen

Det var et møde for Stiftstidendes abonnenter, hvor deltagerantallet pga. COVID ikke måtte overstige 40 personer. Arrangementet blev imidlertid sendt live og kan stadig ses på www.fyens.dk  – klik her!

fotos: © Emil Andresen

Kerteminde Revyens Venner – Kontakt på mail: svend.novrup@post4.tele.dk

Luk menu