Seneste NYT

Desværre.

Kerteminderevyen 2020 er udsat. De betingelser, som regeringen har sat for de kommende måneder, har gjort. at revyen er udsat med et år, så ny premieredato er 30. maj 2021.

Vi må bede til, at det ensemble, som vi allerede har haft kæmpestore forventninger til, vil være intakt. At sponsorerne vil – og er økonomisk i stand til – at holde fast, og så må vi alle sammen hjælpe, så godt vi kan.

Måske er der mere brug for Kerteminderevyens Venner end nogensinde før, og såvel Kerteminde som Fyn ville være meget fattigere uden vores revy.

Kan vi måske håbe på, at der for første gang bliver en julerevy?

Bare en af de tanker, der løber gennem hovedet i dette øjeblik. Faktisk er ensemblet jo fotograferet, som sædvanlig af Emil Andresen, med nissehuer!

Har I gode ideer til, hvad vi kan gøre for Mads og revyen, så kom med dem!

Vi havde planlagt at have generalforsamling i april med et nyt godt navn som gæst, men just, som vi var ved at arrangere det, slog coronaen til, og vi kan vist se i øjnene, at det ikke bliver muligt at lave en ordinær generalforsamling – det skal i så fald være på en eller anden måde på nettet.

Vi håber stadig for revysæsonen, men realistisk set ser det vist ikke så godt ud, og så må vi se, hvordan vi alle sammen bedst muligt kan hjælpe Mads og revyen.

Det kommer vi tilbage til. Foreløbig må I alle sammen passe godt på hinanden og forblive raske, til vi kan ses igen.

Svend

Skriv et svar